Ugrás a tartalomra

Advent a kerületben

2023. november 30. csütörtök
Budafok-Tétény önkormányzata a hagyományokhoz híven ismét felállította a ,,Mindenki karácsonyfáit”. Idén bővült a helyszínek listája, így öt kerületi ponton teszik ünnepibbé a hangulatot a karácsonyfák. Emellett számos adventi programon vehetnék részt a kerületiek.
Advent a kerületben

A karácsonyfákat a Savoyai Jenő téren, a nagytétényi Nagyboldogasszony-plébániatemplom kertjében, a Budafoki Szomszédok Piaca előtti téren, a Bartók Béla-lakótelepen, valamint új helyszínen, a Rózsakerti Általános Iskolánál lehet megcsodálni. A fákra felhelyezett ünnepi díszeket idén is a kerületi óvodák pedagógusai készítették, melyek közül az elsőt Szepesfalvy Anna alpolgármester tette fel a Savoyai Jenő téri fenyőre.

A Piac téren a megszokott ünnepi fények pénteken gyúlnak fel, így a sötétedés után arra járókat már valódi karácsonyi hangulat fogadja a hét végén.

Emellett az adventi időszakban rengeteg programlehetőség várja az itt élőket. Készüljünk együtt az ünnepekre, éljük át közösen a karácsonyi előtti várakozás csodáját!

Az adventi programok ITT érhetők el.